“Desidia” per Begoña Carrasco

Son lentos, y la lentitud  en política es sinónimo de ineficacia. Así de claro lo digo. La izquierda que hoy gobierna el Ayuntamiento de Castellón es de temperamento apático y calma excesiva y cuando se trata de actuar por el interés y el bien colectivo hay que ser ágil, resolutivo, ejecutivo, eficaz. Son muchos los ejemplos […]

“En molts dels 135 municipis de la província, l’alcalde no és un polític sinó un veí” – Entrevistem a Víctor Fabregat

Entrar a Culla és una porta al temps, ja que és un poble que trobem submergit entre la boira i la història: els seus carrers protegits pels murs del castell fan creure que eixirà un templer de qualsevol racó.
El seu alcalde és Víctor Fabregat, un dels veïns més joves i compromesos per la localitat, reflex que en Culla han fet una aposta de futur tan unànime com la representació municipal, on tots els regidors escollits són membres del PP.

Xaro Miralles: “Hi havia compromisos electorals per a no continuar el PUG amb l’anterior govern”

Fem el camí de Castelló a Benicarló, el transport encara és difícil, les comunicacions fan del Maestrat un lloc aillat, molt més del que es mereix.
Xaro Miralles, ens rep prompte i sense protocols, dedica un temps important a atendre les preguntes de mitjans i particulars. A les hores, no posa obstacles en contestar a unes preguntes per tal d’analitzar el 2016 i mirar cap al 2017.